Salgsbetingelser

Bestillingsvarer/Forhåndsbestilling av varer

Varer som er merket som "bestillingsvare" bestilles KUN inn dersom en kunde ønsker det. NB! Dette er det ingen retur på bestillingsvarer NB!

Om du forhåndsbestiller varer som "kommer inn" sender Tuvas Hus ikke ordren før alle varene er kommet, så sant ikke annet blir avtalt. Ønsker du del-levering der varene som kommer snart blir sendt når de er inne på butikken,må du betale frakt for hver levering. (149,-)

Siden dette kun er en nettbutikk vil du KUNNE bestile varer som er UTSOLGT, det vil ikke stå på din ordrebekreftele. At varen er UTSOLGT står under på varen med måned når varen kommer inn igjen. Kundens ansvar å se dette, du vil ikke få melding på UTSOLGTE varer som du legger i handlekurven.

Gavekort kjøpt i butikken må brukes innen ett år etter kjøpsdato.

Ordrebehandling. Når ordren er lagt til behandling kan du ikke kansellere ordren. Evt da blir du belastet for frakten (149,-)

Uavhentede pakker. Husk å oppgi riktig mobilnr i bestillingen din. Du vil motta en sms på dette nr når pakken din er klar for henting på ditt postkontor. Det er ditt ansvar som kunde å hente ut pakken på postkontoret. Henter du ikke pakken og den blir sendt i retur til Tuvas Hus,vil Tuvas Hus trekke fra et administrasjonsgebyr på 500,- pluss 149,- i returfrakt som Tuvas Hus blir fakturert for fra posten. På store pakker vil retur frakten være på mer enn 149,-,eventuelt beløpet tilgode etter dette blir kreditert din bank konto/kredittkort. Frakt for pakken ut til kunden (vanligvis fast frakt 149,-) må også dekkes av kunden. På ordre der summen er på mindre enn 550,- (altså ingen refusjon) vil du motta en faktura fra Tuvas Hus på eventuelt returfrakt. Betalingsfrist 7 dager...etter dette blir den sendt til inkassobyrå.

Uavhentede pakker er et brudd på kjøpsavtalen. 

Også pakker som blir sendt i retur av kunden, uten Angreskjema er et brudd på kjøpsavtalen. På dette vil kunden motta et administrasjonsgebyr på 250,-

Angrefrist

Angrerettskjema får du på mail ved sending av varene.Tuvas Hus sender ikke dette sammen med dine varer.

Feilfrie og ubrukte varer sendes til Tuvas Hus innen 14 dager i sin orginale emballasje. Returfrakt må du betale selv. Det er alltid lurt å sende Tuvas Hus en mail for å avklare en evt retur før du sender varen tilbake. Tuvas Hus anbefaler deg å sende varen med sporing da det forekommer at pakker blir borte i posten. Tuvas Hus tar ikke ansvar for skade på retur varer.

Tuvas Hus tar også forbehold om at FARGER på produktene kan AVIKE litt fra produktbildene.

Bestillingsvarer som Tuvas Hus bestiller inn spesielt til deg kan ikke returneres.  


Når du ikke har angrerett, har du likevel rett til å avbestille varekjøpet før varen er leverte. Du kjem likevel i erstatningsansvar overfor butikken, og dette erstatningsansvaret kan ofte bli stort. Avbestilling er derfor en dårlig løsning, og en bør unngå å sette seg i en situasjon der dette blir nødvendig. 40% av kjøpssum er erstatningskravet.

Dersom det er avtalt et avbestillingsgebyr, vil dette være størrelsen på erstatninga som skal betalast ved avbestilling.

Tuvas Hus vil bruke emballasje om igjen for å spare miljøet,så det kan hende at det som står utenpå esken ikke samsvarer med innholdet.

Det er KLARNA som er ansvarlig for ut/inn betalinger i Tuvas Hus nettbutikk, så dersom du har noe spørsmål ang dette MÅ du henvende deg til KLARNA direkte. Telefon 21018991

Det er du selv som er ansvarlig for din Faktura fra Klarna ved betalings utsettelse, Tuvas Hus har ingen ting med din betaling. 

 

Ønsker deg en hyggelig handel.