Salgsbetingelser

Bestillingsvarer/Forhåndsbestilling av varer

Varer som er merket som "bestillingsvare" bestilles KUN inn dersom en kunde ønsker det. NB! Dette er det ingen retur på NB!

Om du forhåndsbestiller varer som "kommer inn" sender jeg ikke ordren før alle varene er kommet,så sant ikke annet blir avtalt. Ønsker du del-levering der varene som kommer snart blir sendt når de er inne på butikken,må du betale frakt for hver levering.

Gavekort kjøpt i butikken må brukes innen ett år etter kjøpsdato.

Uavhentede pakker. Husk å oppgi riktig mobilnr i bestillingen din. Du vil motta en sms på dette nr når pakken din er klar for henting på ditt postkontor. Det er ditt ansvar som kunde å hente ut pakken på postkontoret. Henter du ikke pakken og den blir sendt i retur til Tuvas Hus,vil jeg trekke fra et administrasjonsgebyr på 500,- pluss 149,- i returfrakt som jeg blir fakturert for fra posten. På store pakker vil retur frakten være på mer enn 149,-,eventuelt beløpet tilgode etter dette blir kreditert din bank konto/kredittkort.Frakt for pakken ut til kunden (vanligvis fast frakt 149,-) må også dekkes av kunden. På ordre der summen er på mindre enn 550,- (altså ingen refusjon) vil du motta en faktura fra Tuvas Hus på eventuelt returfrakt. betalingsfrist 7 dager...etter dette blir den sendt til inkassobyrå.

Angrefrist

Angrerettskjema får du på mail ved sending av varene.Jeg sender ikke dette sammen med dine varer.

Feilfrie og ubrukte varer sendes til meg innen 14 dager i sin orginale emballasje. Returfrakt må du betale selv. Det er alltid lurt å sende meg en mail for å avklare en evt retur før du sender varen tilbake. Jeg anbefaler deg å sende varen med sporing da det forekommer at pakker blir borte i posten.

Jeg tar også forbehold om at farger på produktene kan avike litt fra produktbildene.

Bestillingsvarer som jeg bestiller inn spesielt til deg kan ikke returneres.

Jeg vil bruke emballasje om igjen for å spare miljøet,så det kan hende at det som står utenpå esken ikke samsvarer med innholdet.

Ønsker deg en hyggelig handel.